Ik was nog niet klaar om terug naar kantoor te gaan.

 
EPIC_homepage_header_05.png
 
 
routeU2U_blauw.png

Hoe het begon

In het kader van ‘liever gelast dan geleased’ wilde ik na een aantal jaren in de consultancy gewerkt te hebben het avontuur opzoeken. Zonder gehinderd te worden door enige vorm van technische kennis kocht ik een Land Rover 110 uit 1997 en reed daarmee naar Vladivostok en Zuid Korea. Omdat ik nog niet klaar was om terug naar kantoor te gaan ging de auto in Zuid Korea in de container naar Vancouver. De reis ging eerst noordwaarts, maar de sneeuw in Canada deed me besluiten zuidwaarts verder te gaan. Twee jaar na vertrek stond ik met de Land Rover in Ushuaia, Argentinië. 

 
 
 
Ik had nog maar één doel: er moest een 4x4 camper komen.

Onderweg kwam ik steeds grote expeditie trucks tegen waar ik mocht schuilen als de luifel van mijn 110 er weer eens vandoor ging. Van het begrip standkachel had ik vaag ergens gehoord dus ik was maar wat blij wanneer ik mijn vingers mocht ontdooien in een goed geïsoleerde expeditietruck. Ik had nog maar één doel er moest een 4×4 camper komen.

 
image.png
 
 
 
iveco_Bram.png
 

Al in het vliegtuig terug naar huis begon ik met het uittekenen van ‘mijn eigen expeditietruck’. Drie jaren later rolde de Iveco 40.10 WM de garage uit. Steeds vaker kreeg ik de vraag van mensen of ik ook zo’n auto voor hen zou kunnen bouwen en het idee voor EPIC Expedition Vehicles was geboren.

Het idee voor EPIC Expedition Vehicles was geboren.
 
 

Ook jouw reis begint gewoon met een idee.

 
EPIC_homepage_header02.jpg