banner_solid_%232386D1.jpg

Projecten

 
 
 

MAN van het eerste uur

Epic Expedition Vehicles is druk bezig met deze fantastische MAN 8.150. Origineel was dit een Deense leger truck. Epic transformeert deze MAN naar een volwaardig expeditie voertuig. Het hefdak biedt het beste van twee werelden. Ruime stahoogte bij stilstand en een compacte auto tijdens het rijden.

 

 
 

Custom douche cabine inbouw

Voor het Sabertooth Motoring Adventure rally support team bouwde Epic een volwaardige douche achterin de service & support truck voor de Morocco Desert Challenge. 

 

 
 

Epic’s eerste 4x4 camper

Drie jaar na Bram zijn eerste reis rolde de Iveco 40.10 WM de garage uit. Steeds vaker vroegen mensen of hij ook zo’n auto voor hen zou kunnen bouwen en het idee voor Epic Expedition Vehicles was geboren.

 

 
 

Land Rover 110

Na een aantal jaren als sales in de consultancy gewerkt te hebben wilde Bram het avontuur opzoeken. Hij kocht een Land Rover 110 uit 1997 en reed daarmee naar Vladivostok en Zuid Korea. Samen met zijn vriendin bleek deze 2 jaar durende reis van ruim 85.000 km de beste leerschool te zijn. Waar hij begon met basis technische kennis, was hij bij terugkomst een volwaardig ‘on the road’ expert. “Bij 20 graden onder nul, op 5000 meter hoogte je huishoudaccu doorverbinden naar de startmotor is kennis waar je je niet op kunt voorbereiden zonder het zelf mee te maken. Deze ervaring wil ik graag delen.”