Custom expeditie voertuigen afgestemd op jouw wens én route.

 
 
EPIC_homepage_header_03.jpg
 

Het Aanbod

 
 

Of je nu de Sahara of Mongolië wil doorkruisen, de Andes wil oversteken of de hoogvlaktes van Bolivia wil verkennen, de terrein waardige voertuigen van EPIC bieden je alles voor een onvergetelijke ervaring.

 
 
EPIC_01_1500px.png
 

Een goede basis

Het 2-persoons instapmodel van EPIC biedt een vaste cabine waarin je, zonder modulair dak, rechtop kan staan. Dit expeditievoertuig geeft het authentieke gevoel van reizen met een camper maar mét het comfort van een warme douche en een keuken, hoge kwaliteit interieur en luxe opbergsystemen.

Vanuit het basismodel wordt samen met jou gekeken naar je specifieke wensen binnen een gekaderd budget.

 

EPIC_02_1500px.png
 

De middenklasse

Voor langere tijd onderweg of met het gezin op pad? Dan is een klapdak wellicht een goede toevoeging aan je expeditievoertuig. Hierdoor heb je meer ruimte, kun je zowel boven als beneden slapen en beleef je toch het echte ‘off-the-road’-gevoel. Het biedt meer mogelijkheden en comfort. Bij warm weer kan er boven geslapen worden, bij minder goed weer of bijvoorbeeld midden in de stad kan er beneden geslapen worden. Dit type expeditievoertuig is de middenklasse bij EPIC. Het echte ‘off the road’-gevoel blijft, met de plus van een ruimere woon- en slaapruimte voor 2 à 4 personen.

 

EPIC_03_1500px.png
 

Het topsegment

In ons topsegment biedt EPIC de mogelijkheid aan voor een volledig uitschuifbaar dak. Dit geeft de meeste ruimte en het hoogste comfort in expeditievoertuigen. De mogelijkheden zijn bij dit type voertuig het grootst. Ben je op zoek naar een voertuig om jaren aan een stuk mee rond te toeren of naar de mogelijkheid om met jouw volledige gezin deze ervaring te delen, dan is dit de optie voor jou. Met ruim plek voor 4 personen is dit het échte gevoel van een woning op wielen.

 

 
 

Waarom kiezen voor EPIC?

 
 
 
Epic-icon-advies.png

Advies

EPIC bouwt niet zomaar voertuigen, EPIC bouwt ervaringen. Op basis van mijn eigen kennis en ervaring ervaring geef ik je graag advies

 
Epic-icon-prijs.png

Prijs

Omdat expeditie voertuigen al duur genoeg zijn hanteert EPIC eerlijke prijzen en denk ik graag mee over eventuele besparingen.

 
Epic-icon-support.png

Support

Loop je ergens vast of heb je onderweg hulp nodig? Schroom niet om contact op te nemen zodat we je kunnen helpen.

 

 

Jouw reis begint hier!

Wil je ons inhuren of heb je advies nodig bij je eigen project? Schroom niet contact op te nemen!

Naam *
Naam
 
 
 

Zonder enige vorm van technische kennis kocht ik een oude Land Rover en reed naar Vladivostok en Patagonië.

 
EPIC_homepage_header.png